perjantai 28. kesäkuuta 2013

One word; Holiday!!

Lomaviikko ei alkanut ihan niinkuin elokuvissa, kun sain oksennustaudin ja vietin hellepäivät neljänseinän sisällä korkeessa kuumeessa.. Mutta tauti on nyt selätetty ja lomalle lompsittu..

Kesälomalaisen arki on rankkaa, kun herää aamulla ilman herätyskelloakin 7.30.. Nice, eipähän mene päivät ainakaan pilalle.. :D 

Juhannusta vietettiin suomityttöporukalla Hallaussa. Perjantaina saavuimme illalla pohjois-sveitsiin kaikkine kimpsuineen, kampsuineen päivineen tarkoituksena viettää vähän juhannusta. Perjantai ilta meni suunnitellessa lauantain grillattavia ja ohjelmaa..

Lauantai aamuna osa tytöistä lähti autolla Saksanpuollelle ruokaostoksille ja minä yhdessä Nannin & Hennan kanssa suuntasimme viinitarhojen läpi juoksentelemaan aamulenkille maalaismaisemiin.

Päivän aikana arvoimme itsemme joukkueisiin ja kilpailimme toisia tiimejä vastaan mitä hauskimmissa lajeissa. Järjestimme omat juhannus olympialaiset.


Grillailimme päivän mittaan ja hengailimme ulkona kun kerran aurinkoakin oli tarjolla. 

Jotain kesäistä kossu, campari, tuoremehu booliakin oli tarjolla..  

En guete!

Elli, minä ja Camilla = Voittaja tiimin on helppo hymyillä..  


Illalla lähdimme Zürichiin vielä Sveitsinsuomalaisten juhannus juhlille/piknikille wollishofenin rantaan, sieltä sitten kaarrettiin vielä jatkamaan iltaa Zürichin yöhön. 

Tiistaina sain kylään Rooman kaverin Siirin. Siiri lähti reilaamaan ja poikkesi pariksi päiväksi myös Sveitsinmaalle ihmettelemään vuoria. 

Kympissä eli vakiterassilla rapissa juoruamassa kuulumisia..

Converce klubi kokoontui..

Seuraavana päivänä Roomanpoppoolla Zürichiä esittelemässä Siirille.. Löydettiin myös sattumalta Frozen youghurt bar vanhasta kaupungista! Ja siis namiskuukkeli mikä makuelämys!! Jätski lakkoilijan suosikki!


Lelukaupassa iloirti!! 

Enään 3 päivää ja sitten Suomeen lomaileen, JEIJ!! Odotan jo innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti